Mondmaskers

Bij Handgelonline hebben we ook gelaatbescherming en mondmaskers.

Zo kunt u bij ons kiezen uit chirurgische mondmaskers, die de neus en mond bedekken. De chirurgische mondmaskers werden geproduceerd om te voldoen aan hoogwaardige eisen en hebben daarom ook het EN 14683 label meegekregen. Deze mondmaskers worden gebruikt om het risico op verspreiding van infecties tegen te gaan. Deze mondmaskers bestaan uit 3 lagen en hebben een filter efficiëntie van meer dan 95%. Ze kunnen 3 tot 4 uren gebruikt worden tijdens een supermarktbezoek, gebruik van openbaar vervoer en op andere locaties waar er vele mensen samen komen en waar de social distancing van 1,5 meter niet kan gewaarborgd worden.

Dit type mondmaskers is gemaakt voor eenmalig gebruik en dienen daarom telkens na een dag te worden weggegooid. Ze kunnen tijdens eenzelfde dag hergebruikt worden door dezelfde persoon maar worden na elk gebruik best bewaard in een zakje met afsluitmogelijkheid tot bij een volgend gebruik.
Bescherm uzelf en anderen door het dragen van deze mondmaskers van chirurgische kwaliteit.
Maskers per doos van 100 stuks verkrijgbaar.

Wie liever geen mondmasker draagt, maar wel zichzelf en anderen wenst te beschermen tegen mogelijke besmettingen, kan uiteraard ook een gelaatmasker dragen. Het grote voordeel van een gelaatmasker is dat deze uw gezicht vrijlaat en u dus ook niet hindert bij het spreken, bijvoorbeeld een bril niet laat aandampen en uw expressie zichtbaar blijft.

Een gelaatmasker hoeft niet dagelijks te worden weggegooid. Het zachte bandje kan namelijk makkelijk worden verwijderd en deze kunt u perfect op 60 graden wassen. Bevestig het bandje dan makkelijk opnieuw voor herhaald gebruik. Het masker zelf kunt u met een spray, doekje of ander schoonmaakmiddel schoonmaken en vervolgens weer gebruiken.

Een gelaatsmasker kan zowel los als in diverse hoeveelheden worden aangekocht. Vanaf 50 stuks en meer raden we aan om ons een mailtje te sturen zodat we u het beste aanbod kunnen bieden.

nl_BE