1. ALGEMEEN

Welkom op onze website ww.handgelonline.be (hierna ‘handgelonline’ genoemd).

De website handgelonline.be wordt beheerd door Eurocarplate,met kantoren in de Kleistraat 109, 2630 Aartselaar, België, BTW nummer BE 0420.964.657 (hierna vernoemd als “Eurocarplate’ of ‘wij’).

Deze algemene voorwaarden gelden voor alle gebruik van handgelonline.be en specifiek voor de items en verkoop op deze website. Indien u deze website bezoekt of er een bestelling plaatst, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden. Let op, deze voorwaarden worden van tijd tot tijd vernieuwd. Wij raden u aan iedere keer dat u ons bezoekt, deze goed te lezen. Eurocarplate accepteert geen andere voorwaarden, tenzij wij daar schriftelijk mee akkoord zijn gegaan.

2. PRIVACYVERKLARING

In onze privacyverklaring vindt u informatie over hoe Eurocarplate uw gegevens zal gebruiken. Door deze algemene voorwaarden te accepteren, verbindt u zich ook aan onze privacyverklaring.

3. PRODUCTINFORMATIE

Wij hebben getracht onze items zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven. Echter, let wel dat het beeld en de kleurkwaliteit kan variëren afhankelijk van uw scherm. Wij kunnen niet garanderen dat uw scherm alle kenmerken van het werkelijke product juist weergeeft.

U vindt een productomschrijving en digitale foto’s bij elk product. Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzendkosten. Prijzen kunnen wijzigen. Controleer de aangegeven prijs op het moment dat u een bestelling plaatst.

4. HET RECHT UW BESTELLING TE RETOURNEREN

U heeft recht op een aanvraag voor retour/omruiling van de niet gepersonaliseerde en ongebruikte items die u heeft aangekocht, en dit binnen 15 kalenderdagen. Deze periode gaat in de dag na aflevering van uw bestelling. Verzoeken tot retourneren na deze periode worden niet meer geaccepteerd.

U richt uw verzoek tot retour of omruiling via e-mail aan info@handgelonline.be waarin u per item van uw originele bestelling aangeeft of u het wilt omruilen of terugbetaald wenst te worden.

Zodra wij uw verzoek tot omruiling ontvangen hebben, zullen wij een e-mail sturen ter bevestiging, met daarin de details van uw retouraanvraag en de verdere stappen en condities voor uw retourzending. Uw retourzending dient binnen de 10 dagen na registratie bij ons ontvangen te worden.

Als uw retourzending door ons ontvangen, goedgekeurd en verwerkt is, informeren wij u via e-mail wanneer uw nieuwe items verstuurd zullen worden.

Indien de items voor omruiling niet voorradig zouden zijn, wordt u hiervan via e-mail op de hoogte gebracht en zal voor deze items automatisch een terugbetaling uitgevoerd worden.

Terugbetalingen vinden plaats binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst van uw geretourneerde items.

Wij accepteren uw retour graag, mits u de volgende punten respecteert:

  • De retour is aangevraagd binnen 15 dagen na levering van uw bestelling.
  • Elk item is strikt ongebruikt en in volledig onbeschadigde toestand.
  • De retouraanvraag gebeurt per e-mail. Per order wordt slechts één retourzending toegekend.
  • De geautoriseerde retour is binnen 10 dagen na registratie ontvangen bij ons warehouse.
  • Gelieve er rekening mee te houden dat wij niet verantwoordelijk gesteld kunnen worden indien het pakket door de koerierdienst of post niet werd teruggestuurd.
  • Bij terugbetalingen wordt de originele verzendingskost niet vergoed.
  • Potentiële verliezen door koersschommelingen worden niet vergoed.

Deze paragraaf beperkt op geen enkele wijze de garantie die u volgens de Belgische wetgeving heeft, mocht een item defect zijn. Wij verzoeken u wel om ons binnen 1 maand te informeren over het feit dat het item defect is. Na deze periode worden klachten niet meer geaccepteerd.

Elke partij heeft het recht een koop te annuleren in geval van een wezenlijke inbreuk door de andere partij op deze voorwaarden. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij een koop kunnen annuleren als u geen klant bent of indien uw betaling onrechtmatig is, of lijkt te zijn. Eurocarplate behoudt zich het recht voor om een bestelling te wijzigen of te annuleren indien prijzen of kortingen niet correct weergegeven zouden worden op de website of indien deze verkeerd opgenomen werden in de afrekening.


5. BESTELLINGEN

Handgelonline.be verkoopt aan zowel particulieren als zakelijke klanten..

Een bindende koop tussen u als aankoper en handgelonline.be als verkoper, op deze voorwaarden, wordt aangegaan wanneer u een bestelling plaatst op deze website. Uw bestelling wordt als geplaatst beschouwd als u de laatste stap van het bestelproces heeft afgerond.

Door een bestelling te plaatsen, gaat u uitdrukkelijk akkoord gebonden te zijn aan deze voorwaarden, inclusief alle verklaringen en onderdelen zoals de privacyverklaring en het retourbeleid.

In het onverhoopte geval dat een product dat u besteld heeft niet op voorraad is, zullen wij u dit zo snel als mogelijk mededelen en u een alternatieve oplossing bieden (bijv. verzending op later tijdstip, een vervangend product of terugbetaling), uiteraard kosteloos.

Eurocarplate behoudt zich het recht voor om een bestelling te wijzigen of te annuleren indien prijzen of kortingen niet correct weergegeven zouden zijn op de website of indien deze verkeerd opgenomen werden in de afrekening.

6. BETALINGEN

Nadat u uw bestelling geplaatst heeft, wordt u verwezen naar een betaalpagina op onze website met het verzoek uw bestelling te betalen.

Wij accepteren online betaling met bankkaart, overschrijving of u kan ook aangeven dat u later via factuur wenst te betalen.

Indien u meteen betaalt, ontvangt u een orderbevestiging op uw scherm en per e-mail zodra uw betaling gedaan is.

In geval van terugbetaling zullen wij met u bekijken op welke manier de terugbetaling voldaan kan worden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor koersschommelingen tussen de valuta gebruikt voor de eerste betaling en de valuta van uw creditcard of bankrekening wanneer het bedrag wordt terugbetaald.

7. VERZENDING EN LEVERING

We streven ernaar uw order zo snel mogelijk na ontvangst van uw betaling te verzenden. De levertijd is omwille van de grote vraag echter afhankelijk van de productiesnelheid van onze items.

Verzendkosten voor leveringen binnen België bedragen 6€ per pakket indien het bestelde bedrag onder 100euro is. Indien de bestelling meer als 100 euro bedraagt, dan is de verzending binnen België gratis. Voor verzending naar het buitenland, zal de verzendkost afhankelijk zijn van de bestemming.

Handgelonline.be kan meerdere leveringen voorzien indien de bestelde producten niet tegelijk beschikbaar zijn.

Gelieve er rekening mee te houden dat wij geen terugbetalingen verrichten voor verloren gegane bestellingen door onze koerierdienst.

8. RECHT OM UW BESTELLING TE HERROEPEN

De consument heeft het recht om handgelonline.be te informeren dat hij of zij van de aankoop van niet gepersonaliseerde items wil af zien, zonder betaling van een boete of vermelding van de redenen daarvoor, binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag na de levering van de bestelde items. U kan hiervoor mailen naar info@handgelonline.be.

10. KOPIE VAN CONTRACT

Eurocarplate bewaart een elektronische kopie van uw bestelling zolang wettelijk verplicht is. Indien u een afdruk wilt van uw bestelling kunt u de orderbevestiging afdrukken die op uw scherm verschijnt zodra u uw bestelling geplaatst heeft en uw betaling verwerkt is. Deze orderbevestiging wordt ook naar u gezonden per e-mail.

11. TOEPASBAAR RECHT – RECHTERLIJKE BEVOEGDHEID

Deze overeenkomst tussen u en Eurocaplate is uitsluitend beheerst door de Belgische wetgeving.

De rechtbanken van Antwerpen, België en, indien u een inwoner bent van de Europese Unie, de rechtbanken in uw woonplaats, hebben alleen de rechterlijke bevoegdheid.

Indien een bepaling van deze voorwaarden niet geldig is, blijft de geldigheid van de overige bepalingen onverminderd van kracht (geldig en afdwingbaar).

fr_FR